MENU WEGETARIAŃSKIE

W Restauracji Hotelu Zodiak dbamy o to, aby każdy gość poczuł się komfortowo i mógł spróbować wyjątkowych potraw przygotowanych z największą starannością przez naszego Szefa Kuchni. Coś dla siebie znajdą u nas nie tylko miłośnicy tradycyjnej kuchni polskiej czy europejskiej, ale także osoby gustujące w daniach wegetariańskich. Na początek wykwintnej uczty warto pokusić się o nasze przystawki. Smażone rydze, czy deska serów staną się świetnym wstępem do kulinarnej przygody. W charakterze pierwszego dania niezastąpiona będzie zupa cebulowa, przygotowana ze świeżych, starannie wyselekcjonowanych warzyw pochodzących wyłącznie z polskich upraw. Jej doskonałym dopełnieniem staną się z kolei pierogi kresowe lub faszerowane serem. Osobom lubiącym dania z ryb polecamy z kolei polędwicę z dorsza lub aromantycznego, delikatnego łososia. Danie główne nie obejdzie się oczywiście bez chrupiącej sałatki greckiej lub surówki przygotowanej z Waszych ulubionych warzyw.